Medikal kozmetik sektöründe lider konumdayız.

Cilt sağlığına duyduğumuz derin ilgi ve yenilikçilik ile sonuç odaklılığa olan bağlılığımızla, markamız, piyasada bulunabilecek en iyi cilt bakım çözümlerini sunmayı amaçlayan, müşteri ihtiyaçlarına dayalı uzun yıllar süren araştırma ve geliştirmenin ürünüdür. Mükemmellikte öncü olma hedefimizle,

Müşterilerinizin ciltlerinin sağlığı ve parlaklığı aracılığıyla göz kamaştırmalarını sağlarken, iş ortaklarımızın da işletmemizin getirdiği karlılığı yüksek sesle övmelerine olanak tanıyoruz.

 

FELSEFEMİZ

AWILIX MEDİKAL KOZMETİK, kuruluş felsefemizi yansıtarak, ilk kullanımdan itibaren dönüşüm sağlayan ve gözle görülür sonuçlar elde eden, profesyonel ve yüksek performanslı kozmetik ürünlerin en geniş çeşitliliğini sunmaktadır. Bu ürünler, tıbbi iş ortaklarımızı etkilemek ve müşterilerimizi memnun etmek için tasarlanmıştır.

AWILIX MEDİKAL KOZMETİK‘in piyasadaki rekabetçi avantajı, performans, müşteri memnuniyeti ve karlılık olmak üzere üç temel eksen üzerine inşa edilmiştir. Sadece benzersiz performans sağlayan en iyi tedavileri yelpazemize dahil ediyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaya yönelik kesintisiz bir çaba içindeyiz ve profesyonel ortaklarımızla sıkı bir işbirliği içinde, yüksek karlılık sunmayı da garanti ediyoruz.

c

PREMİUM KALİTE

Her zaman son teknoloji kullanılarak üretim.

c

Cruelty free

Asla hayvanlar üzerinde test edilmez.

f

DOĞAL ÜRÜNLER

Ürünlerimizde doğal ekstraktlar kullanılmaktadır.